Forenings- og aktivitetsportal Mitt Alstahaug

Alsta Vocali

Kultur 

Alsta Vocali er et vokalensemble bestående av 16 dyktige sangere fra regionen. Repertoaret favner vidt – fra klassisk korsang til populærmusikk. I desember 2023 feiret Alsta Vocali 5-årsjubileum. Musikalsk leder er Anja Olsen fra Storforshei.

Brobyggerstiftelsen

Humanitære foreninger 

Brobyggerstiftelsen er en organisasjon som er involvert i alle aspekter av hjelpearbeidet – fra pengeinnsamling til direkte prosjektledelse i vårt valgte geografiske område. Over de siste 15 årene, har Brobyggerstiftelsen vokst fra å være en liten pengeinnsamler for en annen hjelpeorganisasjon, til å bli en organisasjon som driver et eget familiesenter for gatebarn, med 10 ansatte på Filipinene.

Folkeverkstedet Fyret

Hobby 

Et sted for deg som liker å fikse, bygge, reparere og skape :) Folkeverkstedet er et skaperverksted i Grønnbygget, Håreks gt 35, som er åpent for alle. Her finner du en verktøypark, men det viktigste verktøyet er deg og dine idéer. Utstyret er selvbetjent, men vi hjelper deg om vi har tid.  Velkommen til oss!

Helgeland Paradekorps Sandnessjøen

Kultur 

Trommekorpset i Sandnessjøen har tradisjonelt vært for damer, men vi ønsker nå alle over 18 år velkommen til å spille sammen med oss. Ingen grunnkunnskap er nødvendig - vi har en dyktig instruktør (og vi har det veldig gøy på øvelsene). Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Kvinnenettverket HALDis

 

HALDis skal fremfor alt være et nettverk for kvinner i alle aldre i HALD-regionen – kvinner som er opptatt av sin egen utvikling faglig, sosialt og kulturelt. Nettverket skal være religiøst og partipolitisk nøytralt. Nettverket skal tilstrebe et mangfold av tilbud som stimulerer selvutvikling og økt kompetanse innenfor nettverkets tre fokusområder (faglig, sosialt, kulturelt).

Sandnessjøen Hornmusikk

Musikk 

Tradisjonsrikt korps (130 år) med messing og treblåsinstrumenter som øver på mandagskvelder på Samfunnshuset på Søvik. Vi spiller variert musikk fra marsjer til filmusikk, storband og klassisk musikk. Liker du å spille sammen med andre så ta gjerne kontakt!

Sandnessjøen Røde Kors

Humanitære foreninger 

I Sandnessjøen Røde Kors har vi ei omsorgsavdeling som har besøkstjeneste, besøksvenn med hund ,og juleaksjonen hvor vi deler ut gaver til barn, samt arrangerer en gratis aktivitet for barnefamilier. Vi er også i gang med Treffpunkt som er et gratis fritidstilbud for alle ungdommer mellom 13-18 år. Vi har i tillegg hjelpekorps i beredskap. De har ei ungdomsavdeling, RØFF (Røde Kors friluftsliv og Førstehjelp) som lærer ungdommer mellom 13-17 år førstehjelp, samt tar de med ute på forskjellige turer. 

Sandnessjøen Soroptimistklubb

Humanitære foreninger 

Sandnessjøen soroptimistklubb er knyttet til Soroptimist International (SI) gjennom Norgesunionen av soroptimister. Soroptimist er latinsk og betyr "beste for kvinner". Vi er en verdensomspennende partipolitisk og religiøs nøytral organisasjon for kvinner med ulik yrkesbakgrunn. I Norge har vi 53 klubber og ca. 1400 medlemmer. Vi arbeider for å gi kvinner bedre livsvilkår. SI har en generell konsultativ status og lobbyister i flere FN-organ.

Syv Søstre Skolekorps

Musikk 

Syv søstre skolekorps er åpent for alle som vil være med og spre glede. Vi rekrutterer barn fra 3 trinn og oppover til korps og drill, og øver onsdager på Bjarnetjønna skole. Voksne er også velkomne.

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal