Forenings- og aktivitetsportal Mitt Alstahaug

Syv Søstre 4H

4H Norge er en landsomfattende, ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig. Syv Søstre 4H er en 4H-klubb som har møter og aktiviteter ca. to ganger pr. måned. Møtene holdes på Søvik oppvekstsenter hvis ikke annen beskjed blir gitt.

Liker du dyr? Design? Friluftsliv? Skating? Strikking? Foto? Motorer? Matlaging? Teater? Men du rekker vel ikke å prøve alt du har lyst til?? Hør: 4H-ere har det litt enklere enn andre.

De slipper nemlig å velge én bestemt aktivitet. I 4H får du prøve deg på litt av hvert og mye forskjellig. Nettopp fordi vi vet at du blir både klokere og gladere av å bruke kroppen og hodet på ulike måter. Turer, leirer og egne prosjekter gir deg masse å velge i! Gjør mer av det du liker best.

Om å være medlem i 4H

4H er en medlemsstyrt organisasjon, hvor det er medlemmene som bestemmer.

4H Norge er en stor og aktiv organisasjon med over 11 000 medlemmer fordelt på ca. 550 4H-klubber over hele landet. Medlemsalderen er 10-26 år. I 4H får medlemmene mulighet til å utvikle seg selv, og være del av et sosialt fellesskap der alle har omsorg for hverandre. Det stilles ikke spesielle krav for å bli medlem.

Som medlem i 4H velger du selv hva du vil lære mer om, og hvilke kurs og arrangement du ønsker å delta på. Her er det alt fra leirer, organisasjonskurs og fagkurs. 

Formålet er å utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Mottoet er å lære ved å gjøre.


Ulike typer medlemsskap

4H-ere finnes i alle aldre, og 4H tilbyr ulike typer medlemsskap.

  • Hovedmedlem
    Er du mellom 10 - 26 år kan du være hovedmedlem eller søskenmedlem. Som hovedmedlem deltar du i vanlig klubbaktivitet og gjennomfører 4H-prosjekt. Har du et søsken som allerede er medlem i 4H, blir du et såkalt søskenmedlem (lavere medlemsavgift).
  • Kløvermedlem
    Barn i alderen 4 og 9 år kan bli kløvermedlem. Kløvermedlemmer i Syv Søstre 4H blir invitert med på aktivitetene i klubben, men trenger ikke delta på alle de ordinære møtene.

Les mer om flere typer medlemsskap og meld deg inn her.

Kalender

Dato Kl. Tittel Sted
26.10.2024 15:00 Høstfest i Syv Søstre 4H Alstahaug Samfunnshus

Fritidsaktiviteter

4H

Kontaktinformasjon

46675661 / 

syvsostre4hklubb@gmail.com

4h.no/nordland/klubber/?offset2468=3

www.facebook.com/syvsostre4h

Anna Markvoll Karlsen

Postadresse
8800 Sandnessjøen

Andre opplysninger

Org.nummer
993765686

Stiftet dato
31.12.1963

Ant. medlemmer
9

Vipps-nummer
517843

Kategori
Barn og Unge

Område
Søvik

Sist oppdatert
10.04.2024

Rediger med kode

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal